Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 - Αποτίμηση αποτελέσματος Δημ.Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Σε αυτή  την εκλογική διαδικασία δεν είχαμε αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας μας . Για ακόμα μια φορά νικητής ήταν ο Αλ.Τσίπρας που ξανάδωσε τα χέρια με τον Π.Καμμένο ,  ο Δήμος μας όμως βγήκε χαμένος από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση λόγου ότι έχασε την πρώην Βουλευτή Κ.Τεκτονίδου . που ήταν η μονή εκπρόσωπος μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο . Θεωρό απαράδεκτο πως υπάρχουν πρόσωπα που χάρηκαν με αυτήν εδώ την εξέλιξη άλλα πως να μην χαρούν εφόσον έχουν προσωπικές αντιπαλότητες με το συγκεκριμένο πρόσωπο και αντίθετος είναι φιλικά προσκείμενοι σε άλλους που μπήκαν σφήνα στην λίστα πιο πάνω από την Κ.Τεκτονίδου εκπροσωπώντας το παλιό και όχι το καινούργιο που διατυμπανίζει ο Κ.Τσίπρας .
Όσο άφορα τα ποσοστά ο Σύριζα ,  έμεινε σχεδόν "ατσαλάκωτος" , μεγάλος χαμένος  ήταν η Ν.Δημοκρατία . Σίγουρα στην Συγγρού θα περίμεναν πως ο Δήμαρχος και Πρόεδρος ΠΕΔ Λ.Κυρίζογλου θα καθάριζε το παιχνίδι άλλα όπως φαίνεται μάλλον ήθελε να περάσει  μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος του .
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  παραδόξως είχαν λιγότερες απώλειες στην Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων και όχι στην Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης οπού είχε και λιγότερους ψηφοφόρους , κάτι που δε συνέβη σε άλλους Δήμους  . Πάρα τις απώλειες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις Δυτικές Συνοικίες είναι ετοιμοπόλεμοι και πιο δυνατοί από ποτέ .

Υπ.Μαθητικού Νεολαίας Αν.ΕΛΛΗΝΩΝ
Μπουζαλάκος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου