Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

"ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ" για ακόμα μια φορά η Κύπρος ?

"Η Κύπρος βρίσκεται μακράν" ακούστηκε από τον "Εθνάρχη"  πριν 40 περίπου χρόνια καθώς ο "ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ"  καθάριζε ένα αναπόσπαστο μέρος του Ελληνισμού , πριν λίγες μέρες είχαμε την δήλωση του Αλ.Τσίπρα μετά από συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν.Αναστασιάδη στην οποία μας είπε πως δεν μπορεί να στείλει αεροναυτικές δυνάμεις , πως πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και πρέπει να ψάξουμε συμμάχους στον Διεθνή περίγυρο , καθώς και δήλωσε έκπληκτος με την  Ιταλία που  υπέκυψε και απομάκρυνε το SAIPEM 12000 .
 Προσπαθώ να καταλάβω λοιπόν , αν το δούμε γεωστρατηγικά το θέμα ίσως ο Πρωθυπουργός να έχει δίκιο , ξέρετε τα γνωστά 1/10 αναλογία στρατού , έχουν συνέχεια πόλεμο , τα δικά μας άρματα είναι απαρχαιωμένα κτλ .
Απλώς υπάρχει και ένα στοιχείο που ίσως θα έπρεπέ να εκμεταλλευτούμε , οι Τούρκοι στο άλλο μέτωπο που έχουν όλα δείχνουν ότι ΧΑΝΟΥΝ !!!! Και θεωρώ πως όλα αυτά με τη NAVTEX είναι απλά επιθανάτιος ρόγχος και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ώστε να σιγουρέψουν την ασφάλεια τους από τη Μεσόγειο.
Γιατί οπότε τους αφήνουμε ; Κανένα ίχνος Εθνικής Αξιοπρέπειας ; Εθνικής Κυριαρχίας ; Τα αδέρφια μας πάλι θα τα αφήσουμε στο έλεος των εχθρών ; ΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΕ" "ΦΙΛΕΛΕ"  "ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ"  όσο δεν κάθονται στα σύνορα τους που κατά την άποψη μου τους είναι και υπεραρκετά  , ΕΧΘΡΟΙ θα είναι .
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ; Καμία απολύτως αναστάτωση δε χρίζεται όπως μας έχει βεβαιώσει πολλές φορές ο ΥΕΘΑ ο Στρατός είναι σε πλήρη ετοιμότητα οπότε ας παραταχθούμε στα παραλία για να κάνουμε μια ωραιότατη άσκηση με πραγματικά πυρά να δούμε αν οι "ΦΙΛΟΙ"  μας θα κρατήσουν τις NAVTEX και κατά ποσό θα κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο ΜΑΣ !!!!  
Προφανώς μπορεί οποιοδήποτε να πει δε μπορούμε να στείλουμε στην Κύπρο δυνάμεις γιατί θέλουμε βάσεις και εδώ δε μπορούμε να συντηρήσουμε τις δικές μας , αλήθεια ; Θα το παπαγαλίζετε αυτό για πολύ ; Οι Κύπριοι δεν έχουν βάσεις η δεν έχουμε στρατό  στην Κύπρο ; Σας παρακαλώ οπότε , αφήστε τον πρόλογο λοιπόν  , αθωώστε όλους που τα έφαγαν από το σκάνδαλο novartis , ξεπουλήστε το όνομα της Μακεδονίας μας και πουλήστε ακόμα μια φόρα τη Κύπρο μας τομάρια .
Ένα μικρό δώρο για όσους ξεπουλάνε  και τη μάνα τους για τη καρέκλα και τα λεφτά ο τεράστιος Έλληνας στρατηλάτης Μ.Αλέξανδρος επέλεξε να μεταφερθεί η σωρός του με τα χέρια και τα πόδια να φαίνονται και ο λόγος ποιος ; Κανείς δεν παίρνει μαζί του τίποτα !!!


Μπουζαλάκος Γ.Παναγιώτης 
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου